Rólunk mondták

 

AZ ÖN VÉLEMÉNYE FONTOS SZÁMUNKRA!

rolunk_mondtak-1020x200

Ügyfeleink elégedettsége az egyik legfontosabb számunkra. Időről időre megkérdezzük Önöket mi a véleményük termékeinkről, a munkánkról, de sokszor spontán kérdés nélkül is kapunk elismerő szavakat vagy kritikát. Ebből látjuk, hogy mi az amire szüksége van ügyfeleinknek és mi az amin javítanunk kell. Ezt ezúton is köszönjük Önöknek!

Íme néhány öntözős ügyfelünk írásos véleménye, ezt mondták rólunk!

Ha Önnek véleménye van rólunk, mert már ügyfelünk volt, kérjük írja meg nekünk!

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

És lássuk az Önök véleményét!

 

“Tisztelt Fényes Úr!

Nagy szerencsémnek tartom amikor Önöket választottam ki budaörsi kertem öntözőrendszerének kiépítésére. Interneten kerestem kivitelezőket és 5 ajánlattevő közül döntöttem az Ön cége mellett.
Ajánlatuk szakszerűsége és árfekvése kiemelkedett a többi közül.
Ezen pozitívumokat a megvalósítás teljes mértékben alátámasztotta. Minden egyedi kívánságomat figyelembe vették és mind minőségben, mind pedig határidőben kifogástalanul oldották meg a feladatot.
Annak is örülök, hogy a kertészeti munkák – talajcsere, gyepszőnyegezés, ágyásszegélyezés, stb. -
kivitelezésével az Ön által javasolt vállalkozót, a Gaben Garden Kft-t bíztam meg. Eredetileg más szervezetet akartam felkérni, de végül úgy ítéltem meg, hogy szerencsésebb olyan társvállalkozót felvonultatni, akikkel Önök már sok éve együttműködnek. Nos ez a döntés is helyesnek bizonyult, mert utóbbiak a Splendid Design Kft.-vel azonos színvonalú munkát végeztek
Büszke vagyok, amiért az Önök remek munkájának köszönhetően gyönyörű kertnek lettem a birtokosa.

Hálás köszönet a feladat megvalósításában részt vett valamennyi közreműködőnek.

Üdvözlettel:

Heim Pál”

_______________________________________________
“2012. májusában kerültünk cégükkel kapcsolatba. Ezúton szeretném hálámat és köszönetemet kifejezni a gyors, precíz és nem utolsó sorban szakmailag magasan képzett kollégái illetve az Ön segítségéért. A mai világban fontos, hogy megbízzunk egymásban és amit kifizetünk azért megfelelő szolgáltatást kapjunk. Az Önök cége tükrözi a korrektséget és bízom benne, hogy ezzel nem csak én, volt ügyfelük, hanem a következő sok megrendelőjük is szembesül.”

F.Éva

_______________________________________________